Sociálne poistenie v Európskej únii Slovinsko - Terek, Adrián
Závislosť sociálneho poistenia v Slovinsku od platby príspevkov všetkých zamestnancov a samostatne zárobkovo činných osôb. Sadzby poistného na jednotlivé druhy sociálneho poistenia. Dôchodkové poistenie: starobný dôchodok, invalidný dôchodok, pozostalostné dávky, vdovský a vdovecký dôchodok, sirotský dôchodok. Doplnkové dôchodkové dávky.