Rok významných zmien zvýšenie dôchodkových dávok v roku 2009 - Putecová, Michaela
Zmena mechanizmu valorizácie dôchodkových dávok od 1.1.2009. Zvýšenie dôchodkových dávok podľa zákona č. 461/2003 Z.z. v znení neskorších predpisov. Osobitné zásady zvýšenia sociálnych dôchodkov. Spoločné zásady zvýšenia dôchodkových dávok a sociálnych dôchodkov. Zvýšenie starobných dôchodkov priznaných pred 1. októbrom 1988. Praktické príklady.