Predmet, ciele a úlohy BOZP v ekonomickom subjekte - Pavlíková, Zuzana
Teoretické a právne východiská BOZP. Charakteristika a vymedzenie pojmov. Národná sieť BOZP. Štatistia pracovnej úrazovosti a pracovnej neschopnosti v súvislosti s pracovnou činnosťou.