Modely panelových dát a ich využitie pri odhade nákladovej efektívnosti bankového sektora - Furková, Andrea, 1975-
Prístupy k meraniu výkonnosti v bankovníctve. Odhad nákladovej efektívnosti - parametrický prístup. Panelové modely stochastických nákladových hraníc - časovo konštantná nákladová efektívnosť. Panelové modely stochastických nákladových hraníc - časovo premenlivá nákladová efektívnosť. Hodnotenie efektívnosti bánk slovenského bankového sektora.