Marketing a děti - Hudský, Aleš
Deti ako dôležitá cieľová skupina marketingovej komunikácie. Výchova zákazníka od detstva. Televízia a detské časopisy - oblasti reklám určených pre deti. Deti a rodičia. Názor psychológov. Dôležitá úloha detí pri rodinnom rozhodovaní o kúpe určitého produktu.