Marketing v porodním boomu - Kafková, Martina
Deti, rodiny a televízna reklama. Spoločensky zodpovedná reklama. Činnosť špecializovanej agentúry zameranej na marketingovú prácu s deťmi. Vplyv detí na nákupné rozhodnutie svojich rodičov. Vplyv marketingovej agentúry na vývoj a mravné hodnoty detí. Dôležitosť poznania cieľovej skupiny - detí.