Privátne bankovníctvo je rodinné bankovníctvo - Škriniar, Pavel, 1979-
Klienti privátneho bankovníctva. Ponuka investičných produktov pre klientov privátneho bankovníctva. Diskrétnosť. Miesta stretnutí. Minimálne investície. Poplatky.