Železnica Just in time zvládne, ale... - Brezovský, Jozef
Nárast cestnej dopravy na úkor železničnej v rámci celej Európy. Potreba zabezpečiť dopravu Just in time. Výmena rušňov na hraniciach - brzda železničnej dopravy. Presný čas doručenia dodávky. Hľadanie riešení, ako preniesť tovarové úbytky naspäť na železnicu. Najdrahšia železničná preprava v rámci Európy je na Slovensku.