Supplier chain management by electronic auctions - Dzurová, Mária
CRM (Customers relationships management) systémy - charakteristika. Správna implementácia CRM. Osem základných prvkov pre CRM. Elektronický nákup. Elektronické aukcie - jedna z foriem elektronického nákupu.