Zabudnite na papiere - Brezovský, Jozef
Digitalizácia firemnej administratívy. Digitálne spracovanie celého archívu. Priebeh digitálneho spracovania firemných dokumentov. Spracovanie aj ťažko čitateľných dokumentov. Archivácia digitálnych dokumentov na DVD a CD. Prínosy digitalizácie v administratíve. Oblasti najčastejšieho využívania digitalizácie.