Vplyv komunikácie a komunikačných nástrojov v procese získavania finančných prostriedkov z fondov Európskej únie v Slovenskej republike - Oravský, Pavol
Od zamestnancov štátnej správy sa vyžaduje ovládanie manažérskej profesionálnej komunikácie, ktorá smeruje k zvýšeniu podnikateľských aktivít v regióne. Slovenská republika čerpá finančné prostriedky z fondov EÚ prostredníctvom viacerých programov. Jednými z hlavných protagonistov v procese získavania finančných prostriedkov z fondov EÚ sú orgány štátnej správy a samosprávy a úroveň ich komunikačných schopností.