Rovnosť príležitostí a jej význam v osobnom a pracovnom živote - Matulčíková, Marta, 1964-
Presadzovanie rovnosti príležitostí. Významné aktivity smerujúce k rovnosti príležitostí. Rodová rovnosť v pracovných a životných podmienkach.