Uplatnenie plánovacích metód na podporu rekonštrukcie historických štruktúr krajiny - Gažová, Daniela
Obnova historického parku na základe dokumentu Podmienky základnej ochrany pamiatky Sad A. Kmeťa v Piešťanoch. Základné vstupy a východiská v zadaní úlohy vypracovania dokumentu, ciele riešenia, majetkovoprávne vzťahy. Zásady ochrany vyplývajúce z nadradených dokumentácií, dokumentov a podkladov. Analýza stavu. Zásady a podmienky pamiatkovej ochrany.