Diskrétne deterministické modely návrhu dodávateľského reťazca - integrované úlohy - Reiff, Marian, 1978-
Prehľad literatúry zaoberajúcej sa modelmi návrhu dodávateľského reťazca (distribučnej siete) ktoré zohľadňujú v procese rozhodovania vplyv ako sú zásoby, plánovanie výroby a okružné jazdy.