Recenzia - Hyránek, Eduard, 1955-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu Finančný manažment od autorov: Jozefa Kráľoviča a Karola Vlachynského. Publikácia obsahuje dvanásť kapitol. Prvé dve kapitoly sa zaoberajú obsahom a úlohami finančného manažmentu podniku a pôsobením ekonomického prostredia na finančný manažment. Finančné plánovanie a analýza je popísaná v tretej kapitole. Financovanie a finančná štruktúra podniku v štvrtej a piatej kapitole. Praktické príklady riešenia pracovného kapitálu v šiestej kapitole. Finančné investovanie v siedmej a ôsmej kapitole. Rozdelenie finančných výsledkov v podniku v deviatej kapitole. Platobný styk v desiatej. Medzinárodné finančné vzťahy v jedenástej kapitole.