E-learningové riešenia vo vzdelávaní pedagogických zamestnancov - Jakubeková, Miroslava
Vzdelávanie učiteľov v nových spoločensko-ekonomických podmienkach. Funkčná gramotnosť pedagogických zamestnancov v IT - využitie IKT vo vyučovacích predmetoch. Videokonferencia ako forma vzdelávania pedagógov.