Vývoj situácie na trhu prístrojov pre domácnosť - Knošková, Ľubica, 1965-
Klasifikácia prístrojov pre domácnosť a produktová systematika. Analýza trhu a produkcie z celosvetového a národného hľadiska. Analýza environmentálnych faktorov trhu prístrojov pre domácnosti a ich vzťah k ekonomickým faktorom v procese rozhodovania sa zákazníka o výbere spotrebiča vzhľadom na triedu energetickej úspornosti.