Vývoj manažérstva kvality a jeho uplatnenie v praxi - Karkalíková, Marta
Vývoj manažérstva kvality. Začiatky teoretických prístupov ku kvalite produktu. Prehľad certifikátov získaných v jednotlivých krajinách.