Vývoj legislatívnych požiadaviek na výrobky, systémov posudzovania zhody a skúšobníctva - Košútová, Tatiana, 1962-
Legislatívne požiadavky na stavebné výrobky. Proces posudzovania zhody a certifikácie a existujúce rozdiely medzi úpravou technických požiadaviek na výrobky pri stavebných výrobkoch a v ostatných oblastiach smerníc nového prístupu.