Implicitná daňová sadzba ako nástroj merania daňovo-odvodového zaťaženia práce - Kitová, Denisa, 1983-
Zvyšovanie daňového a odvodového zaťaženia práce od 70. rokov 20. storočia. Vyhodnotenie daňovo-odvodového zaťaženia práce prostredníctvom ukazovateľa implicitnej daňovej sadzby z práce (ITR). Štruktúra daňových príjmov na Slovensku v %HDP (2000-2006). Implicitná daňová sadzba v SR. Rozklad implicitnej daňovej sadzby z práce v krajinách EÚ.