Použitie priemerných menových kurzov v účtovnej závierke podľa IFRS - Mokošová, Daša, 1979-
Dva ilustratívne príklady aplikácie pravidiel pre použitie priemerných menových kurzov v účtovnej závierke zostavenej v súlade s IFRS, ktoré sú doplnené krátkou informáciou o poslednej novelizácii pravidiel pre finančné nástroje.