Ako vytvoriť školský vzdelávací prgram? - Valent, Marián
Hodnotenie žiakov, učiteľov a samotného školského vzdelávacieho programu. Hodnotenie je jedným z najvýznamnejších prvkov práce každého učiteľa. Pravidlá a kritériá hodnotenia. Dokumentácia prác žiakov.