Model of Paper Recycling - Brezina, Ivan, 1963-
Recyklácia odpadu formou využitia reverznej logistiky (REVLOG). Charakteristika reverznej logistiky. Modelovanie procesov reverznej logistiky. Model recyklácie papierového odpadu na Slovensku.