Zákonodarné prešľapy - Vozár, Jozef
Aktuálne problémy, ktoré spôsobuje príjmanie zákonov, ktoré sú za hranou ústavnosti. Obchádzanie rozhodnutí Ústavného súdu. Ústavnosť ako kritérium príjmania zákonov. Starobné dôchodkové poistenie. Vyvlastnenie. Ochrana investícií.