Analysis of unemployment in 1993 - 2007 and some regional disparities in Slovak and Czech Republic - Ivanová, Pavlína
Analýza nezamestnanosti v Slovenskej a Českej republike v rokoch 1993-2004. Analýza nezamestnanosti na Slovensku v rokoch 1993-2004. Analýza nezamestnanosti v Čechách v rokoch 1993-2004. Vývoj miery nezamestnanosti v Čechách a na Slovensku v rokoch 1993-2007, prognóza na roky 2008 a 2009 a niektoré regionálne disparity v týchto republikách.