Analýza hodnotenia ekonomickej efektívnosti v leasingových spoločnostiach súborom hodnotiteľov - Berčačinová, Zuzana
Analýza ekonomickej efektívnosti na základe homogénneho súboru hodnotiteľov. Ako syntetická vlastnosť bola určená ekonomická efektívnosť v leasingovej spoločnosti. Na hodnotenie ekonomickej efektívnosti bola použitá 5-stupňová škála s polbodovým krokovaním a 6 ukazovateľov ekonomickej efektívnosti. Frekvenčná tabuľka.