Použitie Friedmanovho testu pri analýze procesu adaptácie detí na školu - Tirpáková, Anna
Analýza úrovne pripravenosti detí na školu pomocou dvojvýberového Wilcoxonovho textu. Vyhodnotenie výsledkov výskumu pomocou popisnej štatistiky a neparametrických testovacích metód ako Fiedmanovho testu a Tukeyho metódy.