Ochrana spotrebiteľa, zákon č. 250/2007 Z.z., zákon č. 108/2000 Z.z. s komentárom - Tichý, Miroslav
Zákon č. 250/2007 Z.z. o ochrane spotrebiteľa a o zmene zákona SNR č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov v znení zákona č. 397/2008 Z.z. Zákon č. 108/2000Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji v znení ďalších zákonov.