Katastrálny zákon a exekučný poriadok - novela - Čintala, Peter
Novela zákona č. 162/1995 Z.z. o katastri nehnuteľností a o zápise vlastníckych a iných práv k nehnuteľnostiam a zákona č. 233/1995 Z.z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti zákonom NR SR č. 384/2008 Z.z.