Odbory a zamestnávatelia - nový sociálny poriadok - Tkáč, Vojtech
Globalizácia a europeizácia. Medzinárodné sociálne právo. Nový európsky sociálny poriadok. Sociálny dialóg a sociálne partnerstvo obsiahnuté v Zmluve o založení Európskeho spoločenstva. Práva zamestnancov. Strategické ciele medzinárodného sociálneho práva.