Sekvenčný test pre opraviteľné systémy v závislosti na čase - Viktorínová, Božena
Sekvenčný test v závislosti na čase, pričom kritériom pokračovania, prejdenia resp. padnutia testu bolo prekročenie maximálneho povoleného počtu nezhodných produktov za jednotku času s dopredu daným rizikom odberateľa. Metodika sekvenčného testu. Poissonovo rozdelenie.