Rozhodovanie po novom - Poniščiaková, Oľga
Nová teória, ktorá sa snaží napomáhať manažérom pri riadení vypätých situácií sa nazýva rámec CYNEFIN a vychádza z princípu komplexnosti. Jednoduchý kontext, zložité kontexty, komplexné kontexty, chaotické kontexty. Flexibilný manažér.