Osobný rozvoj manažérov - Poniščiaková, Oľga
Vplyv globalizácie na riadenie - megatrendy v riadení : zvyšujúca sa komplexnosť, rýchlosť zmien, zložitosť riadenia, tlak na výkonnosť a výsledky. Uvedené megatrendy v riadení sú dôkazom o nevyhnutnosti komplexnej prípravy manažérov, ktoré tiež označujeme ako participatívny štýl vzdelávania. Koučing, uplatňovanie koučingu, interakcia kouča a koučovaného. Prínosy metódy koučingu - pre manažéra, pre pracovníkov, pre organizáciu. Proces koučovania. Bariéry koučovania.