Určenie modelu trendu emisií Nox a miery kvality uvažovaného modelu - Andrejiová, Miriam
Základné charakteristiky časového radu a trend časového radu. Absolútne a relatívne miery presnosti. Durbin - Watsonova charakteristika. Theilov koeficient.