Aktuální situace a vybrané problémy zpřístupňování vysokoškolského studia studentům se speciálními potřebami - Novosad, Libor
Zdravotné postihnutie môže viesť k obmedzeniu sociálnej aktivity a tým ku príležitosti vzdelávania i profesného uplatnenia. Dostupnosť vysokoškolského štúdia pre ľudí so zdravotným postihnutím sa v Čechách zlepšuje. Výskum sledovania priebehu štúdia a následné pracovné uplatnenie ľudí so zdravotným postihnutím.