K aktuálnym otázkam vymáhania pohľadávok súdnym exekútorom - Kováčiková, Eva
Exekúcia predajom nehnuteľností. Exekúcia predajom podniku. Exekúcia na nepeňažné plnenie. Exekúcia vyprataním. Exekúcia odobratím veci. Exekúcia rozdelením spoločnej veci. Exekúcia uskutočnením prác a výkonov. Ukončenie exekúcie. Aktuálne problémy efektívnosti súdnych exekúcií.