Podniky na vyhynutie - Hulín, Milan
Úroveň produktivity a hodnota rastu v rozličných odvetviach. Parciálny ukazovateľ produktivity práce. Situácia s podnikmi s nízkou produktivitou. Ukazovatele merania produktivity. Konkurencieschopnosť slovenských podnikov.