Modelovanie podnikových procesov pri zavádzaní informačného systému - Slamka, Tomáš
Modelovanie procesov, ktoré sa vykonáva v prípravnej etape implementácie informačného systému Postup modelovania procesov. Aplikácia vybraných softvérových nástrojov. Modelovanie procesov - ARIS.