Lisabonská zmluva ako podnet pre vzdelávanie odborných pracovníkov verejnej správy v SR - Matúšová, Silvia
Nové výzvy EÚ pre vzdelávanie zamestnancov verejnej správy na Slovensku. Prijatie Lisabonskej zmluvy. Obsah Lisabonskej zmluvy. Implikácie Lisabonskej zmluvy na organizáciu a riadenie inštitúcií EÚ. Rada EÚ. Európska rada. Komisia. Európsky parlament. Národné parlamenty. Európsky súdny dvor. Lisabonská zmluva a právny poriadok SR.