Meranie konkurencieschopnosti - Hulín, Milan
Koncepcie hodnotenia konkurencieschopnosti krajín. Globálny index konkurencieschopnosti. 12 pilierov konkurencieschopnosti. Vývojové etapy konkurencieschopnosti. Spôsob rozdelenia krajín do jednotlivých etáp vývoja.