Redukcia rizika optimálnym zaistením a metóda Value-at-Risk - Horáková, Galina
Postup stanovenia optimálnej zaisťovacej ochrany. Skúmanie procesu prebytku. Minimalizácia pravdepodobnosti krachu. Stanovenie hodnoty VaR. Praktická ukážka redukcie rizika poisťovateľa.