Společenská zodpovědnost (corporate social responsibility) jako jeden z rysů firem v nové ekonomice - Boukal, Petr
Pojem spoločenská zodpovenosť firiem. Firemná filantropia a firemné darcovstvo ako významný prvok konceptu spoločenskej zodpovednosti firiem. Efektívnosť a stabilita neziskových organizácií. Merateľné ukazovatele výkonnosti neziskových organizácií.