Model s podmienkami v modelovaní reznej rýchlosti - Janiga, Ivan
V článku ide o hľadanie závislosti reznej rýchlosti abrazívneho kvapalinového lúča od nezávislých premenných za pomoci viacnásobného lineárneho regresného modelu. Model s podmienkami a konfidenčné zóny.