Behaviorálna diverzifikácia - Šinský, Michal
Definícia diverzifikácie vo finančnom sektore. Ako diverzifikovať. Behaviorálna diverzifikácia. Teoretický základ BPT - Behaviorálnej teórie portfólia. Nedostatočná diverzifikácia v praxi.