Mobilní bankovnictví hlásí ofenzivu - Machala, Karel
Prekážky a príležitosti v EU. Mobilné bankovníctvo v USA. Priťahovanie mobilného bankovníctva mladou generáciou. Tri hlavné technológie. Mobilná banková revolúcia v Afrike. Drobní obchodníci nahrádzajú banky. Bezpečnosť a bankomaty.