Trvale udržitelná banka - Pruner, Petr
Udržateľný rozvoj a ekonomické chovanie firiem. Ekologická banková prevádzka. Produkty zamerané na ekológiu. Schopnosť zaujať a udržať talentovaných pracovníkov. Ekológia s väzbou na riadenie rizík.