Adaptívne prístupy k modelovaniu nezamestnanosti v SR - Obtulovič, Peter
Článok sa zaoberá analýzou 9 časových radov evidovanej miery nezamestnanosti. Prognóza miery nezamestnanosti SR. Adaptívne prístupy k modelovaniu časových radov poznačených nestabilitou prostredia.