K potrebe výskumu komunikácie v diplomatickej praxi - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Pojem komunikácia a verbálna komunikácia. Práca zamestnanca v diplomatickej praxi. Diplomatický jazyk. Výskum verbálnej komunikácie v diplomatickej praxi, ktorým sa zaoberá Fakulta medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave.