Analýza vývoja zmien vo vekovej štruktúre obyvateľov Nitrianskeho kraja - Obtulovič, Peter
Analýza demografického vývoja obyvateľov Slovenska v rámci 8 krajov. Vývoj hlavných demografických ukazovateľov v Nitrianskom kraji do roku 2030 a prognóza vekovej štruktúry obyvateľov