Sociálne poistenie v Európskej únii Slovinsko - Terek, Adrián
Dokončenie článku z predchádzajúceho čísla. Nemocenské piostenie v Slovinsku. Materská dovolenka a materské dávky. Poistenie v nezamestnanosti. Rodinné dávky.